Camera beveiliging & Domotica

Camera beveiliging & Domotica

top-image

beveiligingscameraElektro Klein Hesselink is gespecialiseerd in het leveren van camera systemen voor observatie, bewaking en/of videoregistratie voor zowel binnen als buiten, verborgen of opzichtig.

U realiseert het u zich natuurlijk niet dagelijks, maar als u zich bedenkt dat er meer dan 10.000 keer per jaar wordt ingebroken, zult u het nut van goede beveiliging snel gaan inzien. Een inbreker kiest het liefst voor de makkelijkste weg. Woningen en bedrijven met eenvoudige sloten en het ontbreken van een goede elektronische beveiliging zijn bij inbrekers favoriet.

Camerabeveiliging wordt met name toegepast bij transportbedrijven, winkels en andere plaatsen waar attractiviteit aanwezig is. Maar ook in stads- en dorpskernen, openbare gebouwen, het openbaar vervoer, stations, etc. komen we steeds vaker bewakingscamera’s tegen om vandalisme, wangedrag en diefstal te voorkomen.

Wat is Domotica?

top-image

beveiliging1Het woord Domotica is een samentrekking van domus (woning) en telematica en betekent eigenlijk huisautomatisering. Domotica integreert technologieën en diensten in huishoudens en organisaties en verhoogt het leefcomfort in uw woning en draagt op een efficiënte wijze bij aan slim wonen en werken.

Bij domotica draait het niet alleen om de integratie van techniek in de woning zoals verwarmen, ventileren en verlichten, maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning toe zoals alarmeren, telefoneren en televisie kijken.

Domotica omvat alle elektronische toepassingen in de woning om functies te besturen en diensten uit de woonomgeving te gebruiken. Dit gebeurt bij voorkeur flexibel, op elke plek en op elk tijdstip dat het de bewoner past, met een gemakkelijke bediening en desgewenst op afstand.

Domotica  betekent extra comfort, extra veiligheid, extra waardestijging van woning of bedrijfsgebouw. Kortom, het is slim om je huis of bedrijfspand te laten voorzien van domotica-oplossingen.