Data Installaties

Data Installaties

top-image

Een data installatie is van essentieel belang voor het goed functioneren van uw computer, en telefonie netwerk. Of dit nu thuis in uw woonhuis is of bij u in het bedrijf.

Elektro Klein Hesselink is ook een erkend installateur voor data installaties. Elektro Klein Hesselink ontwerpt en installeert complete data installaties en internetverbindingen, inclusief infrastructuur en installatie van actieve componenten.
Wij verzorgen de aanleg van alle bekabeling tussen de server en de computers, maar ook alle bekabeling tussen de telefooncentrale en alle telefoontoestellen, kunnen wij voor u verzorgen.

Ook voor in uw woning helpen wij u graag meedenken met een eenvoudige en betaalbaar netwerk. Vanuit uw meterkast de keuze voor telefonie en of een netwerk aansluiting ten behoeve van uw computer, dit kan zeer eenvoudig. Het is helaas niet altijd mogelijk in een woning een draadloos netwerk te creëren, dit is van meerdere factoren afhankelijk, daarom is de keuze voor een eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar netwerk een goede optie. Vraag naar de mogelijkheden die er zijn.